ANDROID HRY | Flopsy Droid – zahrajte si Flappy Bird na intelingentných hodinkách

Spoločnosť Google to zrejme pri vyvíjaní svojej platformy Android Wear pre nositeľné zariadenia nepovažovala za prioritu, bolo však len otázkou času, kedy mobilné hry preniknú aj na túto “panenskú” pôdu. Prirodzene, hra, ktorú by sme mohli hrať na zariadení s malým displejom na našom zápästí, by mala byť jednoduchá a ponúkať aj jednoduché ovládanie. Keby sa zároveň jednalo o osvedčený a extrémne populárny koncept, úspech a mediálny záujem by bol zaručený.

Niečo podobné si zrejme povedali aj tvorcovia hry Flopsy Droid, ktorá je, ako už názov napovedá, klonom populárnej hry Flappy Bird. Tú mnohí milujú a mnohí ďalší nenávidia, poznajú ju však takmer všetci a stala sa skutočným fenoménom. Flopsy Droid sa snaží ťažiť z jej popularity, hlavným hrdinom je síce zelený robot, ale herné princípy a ovládanie sú rovnaké ako v prípade originálu. Stačí teda ťukať do obrazovky a snažiť sa pomedzi zelené rúry “doskackať” čo najďalej. Autori zdôrazňujú že hra je dobre prispôsobená pre hranie na nositeľných zariadeniach, upozorňujú však, že je nutné mať zariadenie s Android Wear spárované so smartfónom. Na smartfóne si nainštalujete hru z Google Play a odtiaľ sa vám nainštaluje “hodinková” verzia priamo do vášho nositeľného zariadenia.

Prvú hru pre nositeľné zariadenia s Android Wear už teda poznáme, jediný problém vidíme pri prípadnej frustrácii z nevydarených pokusov pri hraní. Nositeľné zariadenie sa totiž nedá tak ľahko od zlosti hodiť o zem, keďže je pripútané k vášmu zápästiu:-)

Zdroj: phandroid.com

Disqus Comments Loading...