Populárna hra Dots má už aj internetový multiplayer

O populárnej logickej hre Dots, ktorá slávi úspechy na platforme Android aj iOS, sme už na našej stránke písali. Opäť sa však k nej vraciame, keďže v aktuálnej verzii 2.0 konečne dostáva aj multiplayer.

Dots je svojím princípom veľmi jednoduchá hra, ide v nej o spájanie farebných bodiek, ktoré následne zmiznú a uvoľnia miesto pre ďalšie. To je základom celej hry – spájať bodky na hernej ploche vo vertikálnom, alebo horizontálnom smere. Čím viac bodiek sa vám podarí pospájať, tým viac bodov získate, pričom bonusové body sa dajú získať, ak pospájate bodky do nejakého uzavretého útvaru, napríklad štvorca.

Hru bolo doteraz možné hrať v rámci lokálneho multiplayeru, v novej verzii však pribudla možnosť Challenges, pri ktorej si zahráte aj so svojimi priateľmi cez Facebook, alebo môžete využiť funkciu, pomocou ktorej sa dá vyzvať náhodný hráč z internetu.

Multiplayer funguje veľmi jednoducho – obaja hráči odohrajú hru v trvaní 60 sekúnd, alebo 30 ťahov a vyhráva ten, kto dosiahne vyššie skóre. K dispozícii sú aj Power Ups, teda bonusy, ktoré hráčovi na 5 sekúnd zastavia čas, odstránia vybranú bodku, alebo dokonca všetky bodky jednej farby. Power Up-ov je však málo a vymeniť sa dajú za bodky, ktoré ste dovtedy v hre pospájali. Bohužiaľ, 5 kusov sa dá získať za stovky, alebo až tisícky bodiek, prípadne za skutočné peniaze v rámci vnútroherných nákupov. Multiplayer je asynchrónny, teda po dohraní musíte počkať, kým hru dokončí aj oponent. Aktuálny stav môžete vidieť v prehľade vašich odohraných partií.

Ak máte radi logické hry, určite vyskúšajte novú verziu Dots, ktorá prináša sociálny rozmer a jednoduchý multiplayer, ktorý však pridáva hre na zaujímavosti a zábavnosti.

Verzia: 2.4.7
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4.7
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidauthority.com

Disqus Comments Loading...