Slovak TV 2: Slovenské a české televízie v krajšom kabáte

Aplikácia Slovak TV si svojich fanúšikov získala takmer ihneď po uvedení na Google Play, z ktorého však bola neskôr stiahnutá. Aplikácia, ktorá umožňuje sledovať slovenské a české televízie sa však vracia s krájším používateľským prostredím a novými funkciami. Slovak TV 2 opäť ponúka sledovanie televíznych programov priamo na obrazovke vášho smartfónu alebo tabletu. Čo nové prináša?

Aplikácia Slovak TV 2 prešla najmä dizajnovými zmenami a pridala aj funkciu elektronického programu EPG pre jednotlivé stanice. Priamo v používateľskom prostredí tak môžete skontrolovať program na aktuálny deň. Stanice sú v aplikácii v závislosti od veľkosti displeja a jeho orientácie, panelovo usporiadané do jedného alebo viacerých stĺpcov. Optimalizované bolo aj zobrazenie na tabletoch.

Každý panel obsahuje informácie o aktuálnom priebehu vysielanej relácie, filmu alebo seriálu. Pomocou tlačidiel EPG a Pozrieť je možné zobraziť program stanice alebo spustiť stream. K dispozícii sú slovenské a české televízie STV1, STV2, JOJ, JOJ Plus, TA3, CT1, CT2, CT4, Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Fanda, Prima Family, Prima LOVE, Prima Cool, Barrandov a Prima Zoom. V angličtine sa vysielajú kanály Eurosport 1 a Eurosport 2.

Náš tip
Slovak Live TV Player: Slovenské televízie na vašom Androide

Na sledovanie slovenských televízii, ktoré sa streamujú v rozlíšení 320×240 px postačuje aj pomalšie pripojenie. České TV stanice sú však vysielané vo vyššom rozlíšení 1024 x 576 px, ku ktorému je potrebné aj rýchlejšie dátové pripojenie. Pri konektivite s rýchlosťou 3,7Mbps boli CZ stanice nepozerateľné alebo sekali.

Vynovená aplikácia Slovak TV 2 je zadarmo dostupná na Google Play. Na rozdiel od prvotnej verzie je však určená len pre zariadenia s Androidom 4.0 a vyšším. Jej vývojári pripravujú aj ďalšie funkcie, ako napríklad EPG na niekoľko dní dopredu alebo možnosť pridať ku svojim obľúbeným programom upozornenie na ich začiatok.

Disqus Comments Loading...