Photosphere HD Live Wallpaper: Oživte svoju domovskú obrazovku

Operačný systém Android vo verzií 4.2 priniesol okrem iného obľúbenú funkciu Photosphere. Táto umožňuje vytvárať fotografie v 360 stupňovom pohľade vo všetkých smeroch. Možnosti zdieľania takýchto fotografií je vo veľkej miere obmedzená, no skúsený vývojár a člen fóra XDA developers prichádza s ďalším využitím formou živého pozadia. Aplikácia nesie názov Photosphere HD Live Wallpaper.

Ako sme už naznačili, aplikácia slúži na vytvorenie živého pozadia z Photosphere fotografií pre vaše Android zariadenia s verziou 4.0 a vyššou. Samotná aplikácia obsahuje niekoľko predinštalovaných panoramatických snímok prírody, no ak nemáte Android 4.2, stačí ak si nahráte stiahnuté snímky z internetu do vnútornej pamäte zariadenia. Pri nastavení takéhoto pozadia sa snímka posúva spolu so scrolovaním kariet domovskej obrazovky a v pomalom tempe sa hýbe aj pri nečinnosti. Funguje aj vertikálne scrolovanie a zaujímavé je aj využitie senzorov, pomocou ktorých sa panoráma natáča s pohybom zariadenia.

Photosphere HD Live Wallpaper je vynikajúca aplikácia, ktorá oživí vaše pozadie na domovskej obrazovke. Funguje bezproblémovo, planulo a ponúka širokú paletu nastavení, vrátane úpravy kontrastu, jasu, sýtosti a zorného poľa. Jej hodnotenie násobí aj fakt, že v obchode Google Play je dostupná zadarmo a to bez reklám. Autor však vo výbere pozadia ponúka balíky nádherných Photosphere snímkov, ktoré si používateľ môže zakúpiť za 0,75 €. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Náš tip
Photo Sphere snímky je teraz možné vložiť na akýkoľvek web
Verzia: 1.2.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.6
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...