APLIKÁCIE | HTC FootballFeed – aktualizácia prináša funkčné novinky

Aplikácia HTC FootballFeed pre operačný systém Android dostane niekoľko kľúčových aktualizácií ešte pred začiatkom vyraďovacej fázy Ligy majstrov UEFA. Aplikácia, ktorá poskytuje fanúšikom Ligy majstrov UEFA a Európskej ligy UEFA unikátny mobilný zážitok, teraz ponúka novú jazykovú dostupnosť a užívateľsky prívetivejšie prostredie, čo ju robí dokonalým spoločníkom pre každého fanúšika futbalu.

Aktualizovaná aplikácia teraz ponúkne tzv. Live Dashboard, ktorý na jednej obrazovke ponúka náhľad dát zo všetkých hier. Vďaka tomu má používateľ okamžitý prehľad o dianí v jednotlivých zápasoch. Nové zobrazenie aktuálnych poradí tímov tiež pribudlo najmä kvôli nadchádzajúcej vyraďovacej fáze Ligy majstrov UEFA a Európskej ligy UEFA. Obrazovka zobrazuje zostávajúce tímy a ich aktualizované skóre. Po novom bude k dispozícii v celkovo 25 jazykoch, vrátane estónčiny, dánčiny, nórčiny a švédčiny. Prostredie aplikácie je nastavované automaticky podľa predvoleného jazyka telefónu. Slovenčina je, samozrejme, dostupná tiež.

Aplikácia HTC FootballFeed, ktorá bola uvedená v novembri minulého roku, ponúka dokonalý zážitok pre fanúšikov, prinášajúc najnovšie štatistiky z UEFA.com v sekunde, kedy dorazia a navyše v prispôsobiteľnom a úhľadnom dizajne založenom na obľúbenej domovskej obrazovke BlinkFeed. Aplikácia HTC FootballFeed prináša horúce novinky od jednotlivých tímov, živé aktualizácie počas zápasov, ako aj pozápasové analýzy, to všetko na jednom mieste s automatickými notifikáciami a možnosťou pridať upozornenia na zápasy do kalendára svojho smartfónu. Aplikáciu HTC FootballFeed si môžete stiahnuť bezplatne z Obchodu Play, pokiaľ máte Android vo verzii 4.1 Jelly Bean a vyššie.

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...