Google zverejnil systémové súbory Android 8.0 Oreo pre Pixely a Nexusy [DOWNLOAD]

Spoločnosť Google včera večer oficiálne predstavila nový systém Android 8.0 Oreo. Ako je už tradíciou niekoľko rokov, väčšina noviniek v systéme bola vďaka Developer Preview programu známa a v podstate sme sa včera dozvedeli iba oficiálny názov. Napriek tomu ide o dôležitú udalosť, ktorá teraz naštartovala aj spustenie oficiálnych aktualizácií pre smartfóny Google Pixel a Nexus.

Prichádza aj OTA aktualizácia

Používatelia už dokonca hlásia prítomnosť OTA aktualizácie pre tieto modely. Najskôr sa objavila chyba u tých používateľov, ktorí boli zapojení do Beta testovania a aktualizáciu nedokázali nainštalovať. Chyba bola ale veľmi rýchlo opravená a teraz je aktualizácia uvoľňovaná automaticky.

Náš web admin Martin už sťahuje Oreo na Nexus 5X :)

Okrem toho sú ale k dispozícii aj systémové súbory pre zariadenia Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player, Pixel C, Pixel a Pixel XL. Všetky ich nájdete na tomto odkaze, odkiaľ si ich môžete stiahnuť a manuálne nainštalovať na vaše zariadenie. Na tomto odkaze zasa nájdete podrobný návod, ako nainštalovať manuálne systémový obraz na vaše zariadenie.

-> Stiahnuť systémové obrazy Android 8.0 Oreo pre zariadenia Pixel a Nexus <-

Zdroj: Google via PhoneArena 

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...