Android 4.4 KitKat prinesie grafické zmeny [DOHADY]

Po tom, čo sa Android fanúšikovia dozvedeli, že ďalšia verzia systému Android ponesie názov KitKat, mnoho z nich už len úpenlivo čaká, kedy bude predstavený a aké zmeny im prinesie. Najnovšie úniky informujú, že okrem iného sa bude jednať aj o niekoľko dizajnových zmien používateľského prostredia samotného systému, ako aj predinštalovaných aplikácií. Na stránke 9to5Google sa totižto objavili fotografie zariadenia s novým systémom.

Na fotografiách je možné vidieť zmenu dizajnu základných aplikácii Správy a Telefón. Zároveň si môžeme všimnúť aj ďalšiu novinku a tou je zmena farby notifikačnej lišty podľa farby navigačnej lišty aplikácie. Takúto funkciu má aj konkurenčný iOS od verzie 6.0. Ďalšia zmena sa týka farby prvkov v notifikačnej lište, ktorá je teraz biela. Ikony telefónu, správ alebo nastavení sú zmenené v štýle flat dizajnu, takže nová verzia by sa mohla byť celá ovplyvnená v tomto smere. Inou zaujímavosťou sa stal priesvitný pás so softvérovými tlačidlami, ktorý je vidieť na fotografii domovskej obrazovky.

Uvedené fotografie môžu byť skutočné, no zároveň sa môže jednať aj o falzifikáty. Každopádne dizajnové zmeny sa zdajú byť zaujímavé a určite sa nájde mnoho používateľov, ktorí by ocenili malé vizuálne zmeny v systéme. Aký je váš názor na tieto zmeny ?

Zdroj: 9to5Google

Disqus Comments Loading...