Adobe prináša skvelé novinky do svojich aplikácií

Adobe má v Obchode Play celkom slušnú zbierku aplikácií. Venujú sa prevažne rôznym spôsobom ako vylepšiť vaše fotografie, no zachádzajú aj do iných končín grafiky. Tvorca teraz prináša vylepšenia a takisto aj novú aplikáciu Adobe Spark Post.

Náš tip
Adobe Illustrator Draw je konečne dostupný pre Android tablety

Adobe Photoshop Lightroom CC: Práca všade, kam prídete

Lightroom CC od Adobe sa postupne vyvíjal a zdokonaľoval. Pred rokom prišiel aj na tablety, dnes však prináša ešte praktickejšie vylepšenie. Aktualizácia zaručí synchronizáciu všetkých predvolieb a profilov v rámci všetkých vašich zariadení.

Nové funkcie Adobe Lightroom CC sa týkajú aj synchronizácie

To zahŕňa Lightroom verzie pre Android, iOS, Windows aj MacOS. A okrem iného pribudli v novej verzii aplikácie aj nové tutoriály pre niektoré akcie a postupy.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Náš tip
Adobe Scan: Skenovanie dokumentov pre fanúšikov Adobe produktov

Adobe Spark Post: Povedzte niečo o svojej firme

Adobe Spark je súbor aplikácií “Page”, “Post” a “Video”. Nový prírastok do rodiny aplikácií od tvorcu Adobe dostal názov Spark Post. To, s čím vám Adobe Spark pomôže, je vytvorenie plagátu, koláže alebo aj príspevku na sociálne siete, ktorý môže povedať niečo o zvolenej téme.

Náš tip
TOP 10 editorov fotografií pre Android

Na výber je hneď niekoľko šablón, pomocou ktorých si môžete vytvoriť plagát podľa vlastných predstáv. Žiadna z aplikácií Adobe Spark doposiaľ nebola sprístupnená oficiálne, ale beta verzie už boli odskúšané. Obsahujú približne všetko, čo hodlá Adobe dať do aplikácie. Chýbať by tak nemali animácie a efekty nápisov, rozšírenie výberu farieb a iné. V platenej verzii bude dostupná aj možnosť pridať si do svojho postu vlastné logo či font písma.

Verzia: 0.3.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 0.3.2
Aktuálna cena: Zdarma

Adobe XD: Drobnosti, ktoré potešia

Adobe XD je aplikáciou dizajnu používateľského rozhrania. Nové vylepšenia sa týkajú prezerania, podpory prekrytia a fixných častí, zdieľaných prototypov a špecifikácií dizajnu.

Verzia: 6.0.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 6.0.0
Aktuálna cena: Zdarma

Používate aplikácie Adobe aktívne? Čakali ste na takéto zmeny alebo vám na tom nezáleží? Neváhajte nám zanechať svoj názor v diskusii.

Disqus Comments Loading...