Adobe Illustrator Draw je konečne dostupný pre Android tablety

Ak patríte medzi kreatívnych ľudí, ktorí sa venujú grafike alebo dizajnu, aplikácie od Adobe vám určite nie sú cudzie. Aj táto spoločnosť si uvedomuje dôležitosť mobilných zariadení a aj na mobilných platformách uverejňuje rôzne zaujímavé nástroje, ktoré sú špeciálne optimalizované pre dotykové displeje na našich smartfónoch a tabletoch. Aplikácia Adobe Illustrator Draw, ktorá je určená na kreslenie na tabletoch, bola pre platformu iOS dostupná už niekoľko rokov a teraz sa konečne dostáva aj do obchodu Play.

Zástupcovia spoločnosti Adobe toto čakanie odôvodňujú tým, že chceli, aby bola aplikácia dokonalá a ideálne prispôsobená pre systém Android. Medzi časom zbierali vývojári spätnú väzbu od komunity na sieti Google+ a aj od používateľov ostatných Adobe aplikácií, ktoré sú pre Android dostupné. Po dlhom čakaní je teraz ale aplikácia konečne dostupná a je vidieť, že si dali vývojári skutočne záležať.

Aplikácia umožňuje vytvárať vektorovú grafiku, pričom k dispozícii je množstvo zaujímavých nástrojov. Používatelia si môžu vybrať, ktoré kresliace nástroje sa objavia v hlavnom menu. Nechýba dokonca ani digitálne pravítko, ktoré vám pomôže kresliť rovné čiary a geometrické tvary. Majitelia tabletov od Samsungu s perom S Pen budú tiež môcť využívať špeciálne funkcie týkajúce sa rozpoznania tlaku pera. Používatelia tiež budú môcť využiť až 64-násobné priblíženie, vďaka čomu bude možné vyladiť aj tie najmenšie detaily. Nechýba ani možnosť zálohovať si všetku prácu do Creative Cloud od Adobe, takže svoje výtvory budete mať kedykoľvek k dispozícii. Okrem toho tu nájdete niekoľko obrázkov, ktoré môžete zdarma upravovať a používať. Aplikácia je už teraz dostupná v obchode Play a k dispozícii je zadarmo, takže ju môžete bez obáv vyskúšať.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: Adobe via Android Community

Disqus Comments Loading...