Adobe predstavil 3 nové Android aplikácie ako náhradu za Photoshop Touch

Spoločnosť Adobe predstavila svoju prvú Android aplikáciu ešte v roku 2011. Vtedy uverejnený Photoshop Touch fungoval iba na Android tabletoch a v roku 2013 ho doplnila aj verzia pre smartfóny. Dnes sa ale zdá, že o aplikáciu nie je až taký záujem, a tak ho Adobe ponúka v značnej zľave a čoskoro ho z obchodu Play aj odstráni. Nahradia ho 3 nové “capture” aplikácie Color CC, Brush CC a Shape CC. Tie sú momentálne dostupné ako beta verzie.

Aplikácia Color CC slúži na zachytenie a editovanie farebných schém tým, že na snímaný objekt namierite fotoaparát vášho zariadenia. Farebné témy môžete synchronizovať so službou Adobe Color, ktorá ich neskôr umožňuje použiť v aplikácii Illustrator Line, Adobe Photoshop Sketch, Illustrator, InDesign alebo Photoshop. Shape CC slúži na konverziu objektov z vašich fotografií na vektorové obrázky. Tie môžete následne použiť v Illustratore alebo Photoshope. Brush CC je určený na vytváranie nových brushov pre Adobe Photoshop. Aj táto aplikácia je synchronizovaná s Adobe Cloud. Aplikácie ešte nie sú dostupné v plnej verzii, no CC za ich názvami indikuje Creative Cloud, čo môže znamenať, že na ich používanie budete potrebovať platený účet tejto služby.

Sada CC aplikácií je zatiaľ dostupná len pre testerov beta komunity už dostupná v obchode Play. Vôbec však nemožno povedať, že ide o plnohodnotnú náhradu aplikácie Adobe Photoshop. Zabudnite teda na to, že cez Adobe aplikácie budete upravovať svoje fotografie. Adobe však uverejnil aj titul Photoshop Mix, ktorý má byť alternatívou pre Photoshop Touch.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: AndroidPolice

Disqus Comments Loading...