9GAG: Oficiálna aplikácia plná vtipných obrázkov a humoru

Každý fanatik do internetu už o zábavnom serveri 9GAG počul. Ide o portál, kde sa na jednom mieste stretáva humor so zaujímavými obrázkami a trefnými anglickými komentármi, čo je zdrojom takmer nekonečnej zábavy. Ak vám angličtina nie je cudzia a máte chvíľku čas, určite si nainštalujte oficiálnu Android aplikáciu 9GAG. Budete tak mať vždy dávku humoru so sebou.

9GAG je výborne spracovaná aplikácia rovnomenného portálu, ktorý sa už dlhšiu dobu zaoberá humornými obrázkami a vtipmi. Ide o stránku, ktorá je v zahraničí veľmi populárna. Na Slovensku existuje ekvivalent v podobe stránky Guláš od SME.sk, avšak originálne vtipy a obrázky vyznievajú častokrát vtipnejšie. Ak teda máte radi humor a dobre ovládate anglický jazyk, rozhodne vám aplikáciu odporúčame.

Samotná aplikácia je spracovaná veľmi intuitívne a okrem hlavnej obrazovky, kde nájdete po vertikálnom rolovaní všetky najnovšie obrázky, ponúka aj jednoduché menu, kde si môžete vybrať z kategórií Hot, Trending alebo Vote, pričom tu nájdete aj možnosť nastavení. V nich sa môžete do aplikácie prihlásiť pomocou sociálnych sietí Facebook alebo Google+ a nájdete tu aj tlačidlo pre vymazanie cache pamäte. V pravom hornom rohu domácej obrazovky nájdete tlačidlo pre obnovenie obsahu a každý z obrázkov môžete samozrejme aj patrične ohodnotiť, komentovať, stiahnuť do vášho zariadenia, zdieľať alebo nahlásiť za nevhodný obsah.

Ak sa vám aplikácia 9GAG páči a chcete ju mať vo svojom Android zariadení, stiahnite si ju bezplatne z Google Play pomocou nášho odkazu nižšie. V komentároch sa s nami môžete podeliť s vašim názorom na samotnú aplikáciu alebo s vtipným obrázkom, ktorý vás v aplikácii zaujal a pobavil.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...