4ka: Nový mobil môžete mať k paušálu vo výraznej zľave

Zdroj: Miroslav Schwamberg

4ka má vo svojom portfóliu niekoľko smartfónov, ktoré si môžete zobrať k špecifickým paušálom. Zľavy sa pohybu až do výšky 210 eur. Teraz je možné využiť tento “Bonus na telefón” s paušálom SLOBODA na faktúru. Všetky informácie nájdete na oficiálnych stránkach operátora 4ka.

Nový smartfón od operátora

Stačí si len vybrať na 4ka eshope mobilný telefón spolu s paušálom SLOBODA+ alebo SLOBODA DÁTA. Výška zľavy sa uplatňuje v zásade od konkrétneho paušálu a počtu mesačných platieb za paušál. Nižšie v tabuľke môžete vidieť, koľko je možné ušetriť v prípade jednotlivých paušálov za určitý počet mesačných platieb.

Paušál/počet mesačných platieb 12 mesačných platieb 18 mesačných platieb 24 mesačných platieb 30 mesačných platieb
SLOBODA 100+ 36 EUR 54 EUR 72 EUR 90 EUR
SLOBODA 300+ 60 EUR 90 EUR 120 EUR 150 EUR
SLOBODA DÁTA 60 EUR 90 EUR 120 EUR 150 EUR
SLOBODA NEKONEČNO+ 84 EUR 126 EUR 168 EUR 210 EUR

Za zmienku ďalej stojí, že uplatnený bonus na telefón bude možné vidieť v mesačnej faktúre. Sekcia bude označená ako “Bonus na telefón”. Čím dlhšie sa rozhodnete ponechať svoj paušál, tým vyšší bonus na telefón dostanete. V prípade potreby môžete smartfón vyplatiť skôr, než vás 4ka začne žiadať o zaplatenie faktúry. Zľava na bonus na telefón sa samozrejme uplatňuje len na tie mesiace, v ktorých budete využívať služby tohto operátora.

„Samozrejme, môžete si vyskúšať akúkoľvek SLOBODU a na ďalší mesiac si vybrať inakšiu. Ak zistíte, že potrebujete viac či menej dát alebo minút a SMS, jednoducho siahnete po novom paušále, aký potrebujete. V 4ke dávame jednoducho zákazníkom slobodu,“ hovorí vedúci produktového oddelenia 4ky Marek Jánošík.

„Vysvetlime si to na príklade – ak si zákazník vyberie paušál SLOBODA NEKONEČNO+ na 24 mesiacov a zároveň nový iPhone SE (2020), mesačne zaplatí s týmto bonusom na telefón iba 35, 25  eur. Inak by platil 42, 25 eur. A to sa bavíme, že v tej cene má nekonečné minúty, SMS i dáta, to naozaj nie je zlá cena,“ dodala Andrea Čagalová, senior produktová manažérka 4ky.

Aktuálne ponúka 4ka cez svoj e-shop 25 rôznych telefónov, pričom dlhodobo zákazníci najčastejšie venujú svoju pozornosť značkám Xiaomi, Apple či Huawei. Na prvých priečkach za júl 2021 sú Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Xiaomi Redmi 9T či Apple iPhone SE (2020).

Náš tip
4ka vs. Radosť: Porovnanie neobmedzených ponúk, ktorá sa oplatí viac?
Disqus Comments Loading...