MojAndroid

Ak patríte medzi fanúšikov Androidu, ktorí po predstavení vlajkových lodí od Samsungu, Sony alebo HTC čakajú ešte na nový model od spoločnosti LG, máme pre vás dobrú správu. Výrobca zverejnil oficiálne promo video, ktoré sa zameriava na dizajn nového smartfónu a technológie fotoaparátu. Na predstavení, ktoré sa bude konať 27. mája v Londýne nebude chýbať ani zastúpenie z našej redakcie, takže vám prinesieme čerstvé informácie priamo od zdroja.

Podľa videa bude pripravovaný LG G3 ťažiť z overeného dizajnu ešte stále aktuálneho modelu LG G2. Prinesie však veľmi podstatné zmeny hlavne čo sa týka materiálov. Lesklý plast na zadnej strane smartfónu, ktorý je doslova magnetom na odtlačky prstov a šmuhy bude zamenený za kryt s efektom brúseného kovu. Tento nie je u výrobcu žiadnou novinkou. Mohli sme ho vidieť napríklad na smartfónoch nižšej triedy, ako je LG Optimus L7 II. S určitou pravdepodobnosťou sa však môže jednať aj o celokovové prevedenie, no to je v tomto bode len obyčajná domnienka.

Ďalšia dizajnová zmena, ktorú ocenia používatelia LG G2 sa týka zadných ovládacích tlačidiel. Tieto už z tela nevystupujú a majú odlišné tvary, vďaka čomu bude ovládanie o niečo jednoduchšie. Video tiež odhalilo prítomnosť optickej stabilizácie fotoaparátu (OIS). V porovnaní s predchádzajúcim modelom má priniesť výrazné zlepšenie.

Zdroj: CultOfAndroid

14.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+