MojAndroid

Len niekoľko týždňov po tom, ako svet prvýkrát uvidel Samsung Galaxy S5 na internet prichádzajú prvé dohady o Samsungu Galaxy Note 4. Hoci ide len o intuíciu a jednotlivé parametre zariadenia nie sú ničím položené, vidíme celkový obraz zariadenia naozaj reálne.

Náš tip
RECENZIA | Samsung Galaxy Note 3

Je jasné, že ďalšia generácia populárneho tabletofónu príde na trh s veľkým displejom, ktorý bude mať zrejme viac ako 5,5″ a viac než možné je aj to, že príde s rozlíšením 2560 x 1440 pixelov. Dôležitým parametrom bude podpora pre USB 3.0 so spätnou kompatibilitou, pričom výrobca rozhodne do zariadenia vloží aj vymeniteľnú batériu a slot na microSD karty. Fotoaparát možno ponúkne až 20,1 Mpix, pričom bude viac než pravdepodobne typu ISOCELL. Zariadenie bude poháňať 8-jadrový Exynos procesor, prípadne 4-jadrový Snapdragon 801. Veľmi pravdepodobným je aj použitie 4 GB RAM.

Samsung-Galaxy-Note-4-design-is-nice

Na internete sa objavujú už aj prvé rendery zariadenia. Tento patrí medzi vydarenejšie.

Neoddeliteľnou súčasťou Note smartfónov je stylus, ktorý by tento rok mohol priniesť opäť nejaké vylepšenia nielen po stránke dizajnu, ale aj funkcií. Smartfóny Note sú pre Samsung každý rok výzvou a sú akýmsi technologickým ťahúňom spoločnosti, ktorý nastaví latku pre najbližší rok. Inak tomu nebude ani tentokrát. Tešíte sa na pracovný Samsung Galaxy Note 4 rovnako ako my?

Zdroj: GSMArena

7.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+