MojAndroid

Pocket Socket 2 je nová generácia ručnej nabíjačky, ktorá vás môže zachrániť v situácií, keď sa váš smartfón vybije a vypotrebujete spraviť životne dôležitý hovor. Situácií, v ktorých môže mobilný telefón zachrániť život je veľmi veľa a v takejto chvíli je jeho vybitie to posledné čo potrebujete. Preto ak idete do hôr a mimo ľudské obydlia, odkiaľ by ste mohli rýchlo zavolať rýchlu pomoc, tak by ste mali so sebou mať vždy náhradnú batériu alebo ručnú nabíjačku Pocket Socket 2.

Výrobca tejto ručnej nabíjačky prináša alternatívny spôsob nabíjania pomocou generátora ukrytého v zariadení s rozmermi 63,5 x 57 x 174 mm a hmotnosťou približne 400 gramov. V jeho vnútri sa nachádza generátor, ktorý roztočíte pomocou kľuky vlastnou silou. Tento dokáže na svojom výstupe generovať napätie 120V s výkonom 10W, ktoré dokáže nabíjať zariadenia, ako mobilné telefóny, tablety, digitálne fotoaparáty a podobne. Rýchlosť nabíjania má byť podľa výrobcu rovnaká, ako keby ste nabíjačku zapojili do elektrickej zásuvky u vás doma. Samozrejme, keďže Pocket Socket 2 sa predáva v USA, tak na jeho funkčnosť budete potrebovať redukciu určenú pre nabíjačky predávané v Európe.

Výhodou celého zariadenia je jeho nazávislosť na elektrickej rozvodnej sieti a jeho 100% pripravenosť v každej situácii. Navyše, na rozdiel od solárnych nabíjačiek funguje spoľahlivo aj v noci. Cena pritom nie je nijako vysoká a začína sa na 65 dolároch. Pripravte sa však na to, že za poštovné na Slovensko zaplatíte ďalších 20 dolárov.

[vc_video title=”” link=”http://www.youtube.com/watch?v=3Y6w02Kg19s”]

Zdroj: k-tor.com

8.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+