MojAndroid

Dnešné telefóny sú už skutočne vreckovými počítačmi, v ktorých máme nainštalovaných množstvo aplikácií. Niekedy ich môže byť až toľko, že strácame prehľad o tom, ako intenzívne ich využívame. No a práve v takom prípade je dobrou pomôckou aplikácia App Habits, ktorá používateľovi poskytne prehľad o tom, koľko času strávil pri používaní jednotlivých aplikácií.

 App Habits a App Habits b App Habits d

Pri prvom spustení aplikácie je potrebné zaregistrovať sa. Jej prostredie je ladené do jednoduchého holo dizajnu a skladá sa z troch kariet, medzi ktorými sa dá vertikálne listovať. Na prvej sú uvedené najpoužívanejšie aplikácie za jednotlivé dni, na druhej karte je zoznam najpoužívanejších aplikácií celkovo. Na poslednej karte sú pomocou ikon zobrazené všetky aplikácie, ktoré boli na mobile či tablete spustené. Zoradené sú podľa intenzity používania, najpoužívanejšie sú celkom hore.

App Habits e App Habits c

Aplikácia automaticky ignoruje pri štatistikách systémové procesy, používateľ však do zoznamu ignorovaných aplikácií môže pridať aj ďalšie, stačí kliknúť na ikonku oka, ktorá je pri nej zobrazená. V nastaveniach sa tiež dá dá vypnúť zobrazovanie statusu o aplikácii v notifikačnej lište, ako aj nastaviť presnosť aplikácie pri meraní spustených programov. Ak ste teda zvedaví na kompletné zhrnutie vašich používateľských návykov, vyskúšajte aplikáciu App Habits, ktorá je v obchode Google Play dostupná zadarmo.

Verzia: 1.3.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.5
Aktuálna cena: Zdarma
4.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+