MojAndroid

Všetci čo niekedy potrebovali skrátiť dlhé URL odkazy webových stránok asi poznajú nástroj od Google dostupný na adrese goo.gl. Tento podobne ako aj iné služby umožňuje rýchle skrátenie linkov a ich následne nasadenie na web alebo kdekoľvek inde, kde to práve potrebujete. Skracovač URL adries od Google však už teraz nemusíte používať len vo forme webovej stránky v internetovom prehliadači. Na smartfóne alebo tablete s Androidom, si totižto môžete stiahnuť aplikáciu s príznačným názvom Google URL Shortener, ktorá proces skracovania adries značne zjednoduší a zrýchli.

Aplikácia-Google URL Shortener-2 Aplikácia-Google URL Shortener Aplikácia-Google URL Shortener-3

Google URL Shortener je prepojený s vašim Google účtom a dokáže bezproblémovo pristupovať a synchronizovať históriu skracovaných odkazov na webe goo.gl. Aplikácia prichádza s používateľským prostredím rozloženým do kariet, pričom umožňuje rýchle kopírovanie či zdieľanie odkazov. Pre jednotlivé skrátené odkazy sú k dispozícii aj štatistiky z Google Analytics, ktoré vás môžu informovať o tom, koľko ľudí na ne kliklo, odkiaľ prichádzajú, či aký internetový prehliadač použili. V prípade aplikácie Google URL Shortener je samozrejmosťou aj možnosť vybrať obľúbené odkazy, či pracovať v režime offline. Optimalizovaná je pre zobrazenie na smartfónoch aj tabletoch, na obchode Play je dostupná úplne zadarmo.

Verzia: 3.0.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.5
Aktuálna cena: Zdarma

3.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+