MojAndroid

Real Table Tennis

Máte radi stolný tenis? V tom prípade si ho zahrajte v tejto hre, ktorá ponúka zaujímavú grafiku a množstvo možností. Hrať môžete ako jednotlivec, v takomto prípade máte k dispozícii 20 naprogramovaných protivníkov, ale aj so svojim kamarátom. Hra navyše sľubuje realistickú fyziku, ktorá mnohým športovým hrám v Obchode Play chýba.

real real2

Verzia: 2.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4
Aktuálna cena: Zdarma

 

TA Little Red Riding Hood

Vžijete sa do tajomnej postavičky v červenej bunde s kapucňou na hlave a ocitnete sa ešte v tajomnejšej krajine. Jedno je však isté – budete musieť preskákať od začiatku až na koniec tak, aby ste sa vyhli výraznejším problémom. Po ceste zbierajte rôzne predmety, ktoré vám neskôr môžu byť užitočné. K dispozícii máte až 60 úrovní, zoradených podľa obtiažnosti.

ta taa

Wimp: Ultimate

Wimpa prebudí z krásneho sna nepríjemné zistenie – niekto u ukradol trenky! Wimp sa preto vydá prenasledovať zlodeja a cestou zažije nejedno úsmevné dobrodružstvo. Nie vždy to však bude mať úplne jednoduché. Na svoje si prídu aj vaše mozgové bunky, ktoré budete musieť pri riešení hádaniek veru poriadne potrápiť.

wimp wimp2

Verzia: 1.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2
Aktuálna cena: Zdarma

Scheme of Darkness

Najnovší prírastok do kategórie hier Tower Defense. Úloha teda nebude iná, ako obrániť svoje veže pred vpádmi nepriateľa. Nezabúdajte však na to, že protivník je čoraz silnejší. Potrebné je preto vybudovať silné vojsko, ktoré bude schopné nepriateľovi zabrániť útoku. Čím dlhšie hru Scheme of Darkness hráte, tým silnejšie vojsko dokážete zostaviť, a teda aj tým lepšie brániť svoje stavby.

Scheme-of-Darkness-android-hry Scheme-of-Darkness-android-hry-2

 

The Room Two

Vitajte v izbe č. 2, v zaujímavom 3D hlavolame, v ktorom sa zahráte na pátrača. Sledujte a pozorne čítajte texty na útržkoch papierikov a postupujte vpred k vylúšteniu hádanky. Hra ponúka úžasnú grafiku, zaujímavý príbeh a jednoduché intuitívne ovládanie; ak si ju raz spustíte, už nebudete chcieť prestať hrať. To všetko za cenu 2, 69 €.

room room2

Verzia: 1.07
Pôvodná cena: 2,29 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.07
Pôvodná cena: 2,29 €
Aktuálna cena: Zdarma

 

Whack Your Boss 27

Túto hru určite nejeden z vás pozná z desktopovej verzie. A kto nie, toho veľmi rád uvediem do obrazu – sedíte v kancelárii, keď sa v tom rozletia dvere a v nich stojí namosúrený šéf a nepretržite  vám vykrikuje vaše chyby. Koho by to bavilo počúvať? Ako kreslená postavička stratíte nervy a svojmu šéfovi ublížite – a to hneď niekoľkými spôsobmi. Povedzme si úprimne, nakoľko nie každý má šťastie na dobrého šéfa, nikdy vám to nenapadlo?

whack whack2

 

The Domingos

Určite každý z vás pozná hru Domino. Je viacero spôsobov, ako sa táto hra môže hrať, no jeden z najznámejších je poukladať jednotlivé kocky za sebou a spustiť hromadný pád. A práve o tomto bude hra The Domingos. Ocitnete sa však v prostredí divokého západu.  Okrem toho, že budete musieť jednotlivé kocky zhodiť, musíte vymyslieť aj to, ako ich zároveň zhodiť na úplne inom mieste. K dispozícii máte až 65 levelov, v každom ukrytú jednu hádanku.

the the2

Verzia: 1.05
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.05
Pôvodná cena: 4,49 €
Aktuálna cena: Zdarma

Think

Alebo v preklade premýšľať. A premýšľať veru aj budete musieť. Čaká vás totiž viac než 360 hádaniek rozdelených tridsiatich kapitol. Na začiatku hry sa hráčovi zobrazí pár obrázkov, resp. piktogramov, s postupom času to však bude čoraz ťažšie, nakoľko pribudne aj text. Dokážete prejsť až na koniec, alebo si s niektorou hádankou neviete rady? K rozmýšľaniu vám určite dopomôže aj pokojná hudba v pozadí hry.

 think think2

Verzia: 1.63
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.63
Aktuálna cena: Zdarma

Milionár

Ste pripravený stať sa milionárom? To sa čoskoro dozviete, vaše znalosti preverí 2000 otázok vo viacerých kategóriach. Po úspešnom zodpovedaní určitej skupinky sa na vaše konto pripíše výhra, ktorá sa bude čoraz viac zväčšovať. Koľko napokon dokážete vyhrať?

milionár milionár2

Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: 1,29 €
Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: 1,29 €

 

Bad Roads 2

Zlé cesty sú okrem Slovenska minimálne aj v tejto hre. Vašou úlohou bude previesť po nich tovar bez toho, aby sa vám vysypal, či inak poškodil. Či už to budú klietky s hydinou, alebo iný druh tovaru, budete ho môcť prepraviť hneď cez niekoľko štátov. Ak vás hra nezaujme ako jednotlivca, určite vyskúšajte možnosť Multiplayera, ktorý obrazovku rozdelí na dve časti – jednú pre vás a jednu pre vášho kamaráta.

bad bad2

Verzia: 1.60
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.60
Aktuálna cena: Zdarma

22.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+