MojAndroid

Spoločnosť ZTE doplnila ponuku svojich zariadení na slovenskom trhu o dva nové prístroje. Škálu telefónov rozšírili ZTE Blade QZTE Blade Q maxi, ktorý do svojej ponuky zaradil operátor Orange pod názvom Orange Reyo. Telefóny sa radia do nižšej strednej triedy a vďaka atraktívnej cene zaujme menej náročných používateľov. Slovensko je jednou z prvých krajín, kde ZTE svoj nový rad Blade Q predstavuje.

ZTE-BladeQ

 

ZTE Blade Q vsádza na výrazne zaoblený dizajn v atraktívnej bielej farbe so striebornými prvkami. Po hardvérovej stránke ponúka 4,5-palcový IPS displej s rozlíšením FWVGA (480 x 854 pixelov), dvojjadrový čip Mediatek MT6572 taktovaný na 1,3 GHz a 1 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorné úložisko má len 4 GB, no ďalší priestor je možné získať vďaka pamäťovým kartám štandardu microSD. Zadná strana je vybavená 5 Mpx CMOS fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Vpredu nájdeme len VGA kameru. Po stránke konektivity ponúka podporu 3G siete technológiou HSPA+ (DL 21 Mb/s, UL 5,76 Mb/s) a samozrejme Wi-Fi: 802.11b/g/n či Bluetooth: 4.0. Batéria má kapacitu 1800 mAh a predinštalovaný je Android 4.2 Jelly Bean. ZTE Blade Q môžu zákazníci zakúpiť v pobočkách operátorov aj na voľnom trhu.

 ZTE-BladeQ-Maxi

ZTE Blade Q maxi (Orange Reyo) má rozmernejší päťpalcový IPS displej s rovnakým rozlíšením FWVGA (480 x 854 pixelov) a podobne ako jeho menší súrodenec sa vyznačuje čistým bielo-strieborným dizajnom. Model ponúka väčšiu batériu s kapacitou 2000 mAh, no okrem toho sú parametre identické so ZTE Blade Q. Smartfón si môžu tuzemskí zákazníci zakúpiť exkluzívne u operátora Orange pod názvom Orange Reyo.

Zdroj: ZTE

20.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+