MojAndroid

Elektronické cigarety zaznamenávajú v poslednom období veľký nárast popularity. Nie je preto divu, že ich výrobcovia sa snažia zaujať svojich zákazníkov rôznymi funkciami, ktoré by presvedčili ku kúpe práve ich výrobku. Patrí medzi nich aj Supersmoker, ktorý predstavil prvú elektronickú cigaretu s integrovaným Bluetooth slúchadlom.

supersmoker-bluetooth-uitleg-gebruiksaanwijzing

Supersmoker Bluetooth cigareta teda poslúži nielen na zahnanie chute na normálnu cigaretu, ale aj pri telefonovaní. Obsahuje totižto mikrofón, reproduktor a samozrejme konektivitu Bluetooth. K dispozícii sú tri tlačidlá, ktoré slúžia na zahájanie alebo prijatie hovoru. Samozrejme, použiť ho môžete aj na hlasný odposluch hudby, nečakajte však nijako závratnú kvalitu. Cena takejto elektronickej cigarety je 80€.

Zdroj: gizmodo

20.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+