MojAndroid

Microsoft dnes oficiálne spustil rebrandované cloudové úložisko OneDrive. K premenovaniu služby musela spoločnosť pristúpiť potom, čo prehrala súdny spor s British Sky Broadcasting Group, o ochrannú známku na názov SkyDrive. Prihlasovanie do služby naďalej prebieha podobným spôsobom ako doteraz, cloudové úložisko nájdete na novej adrese preview.onedrive.com. Ponúka aj niekoľko noviniek.

Microsoft_OneDriveandroid

OneDrive podobne ako predchodca ponúka pri registrácii 7 GB voľného dátového priestoru. Novinkou sú však dátové bonusy, ktoré je možné získať niekoľkými spôsobmi a rozšíriť tak kapacitu cloudu o ďalších 8 GB. Dátovú kapacitu o veľkosti 5 GB je možné získať pozývaním priateľov, maximálne však desiatich. Za každého z nich sa bude dať získať 500 MB. Druhý bonus, ktorý do vášho OneDrive dátového úložiska pridá ďalšie 3GB voľného priestoru, získate uploadovaním fotografií či videí prostredníctvom aplikácií pre Android, Windows Phone alebo iOS.

http://www.youtube.com/watch?v=bw1ciTl5YK4

OneDrive je samozrejme dostupný aj ako klient pre počítače s operačným systémom Windows 8, Windows Vista, Mac OS X a zariadenia Xbox. Stiahnuť si môžete aj aplikácie pre Android, Windows Phone, či iOS.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: MojWindows.sk

19.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+