MojAndroid

Na Valentína spoločnosť HTC uviedla, že “opraviť” zlomené srdce je také jednoduché, ako aj rozbitý displej. Teraz táto taiwanská firma uvádza akýsi rozširujúci záručný program, v ktorom ponúka okrem 2-ročnej aktualizácie Dropbox účtu aj 25 až 50 GB voľného objemu navyše a aj jednorázovú opravu rozbitého displeja na vašom HTC One po dobu šiestich mesiacoch od jeho zakúpenia. Má to však jeden háčik – musíte byť obyvateľom USA.  Táto ponuka sa vzťahuje na celú rodinu One zariadení, teda na One, jeho menšieho súrodenca One Mini, rovnako aj na najväčší One Max.

HTC-Customer-Advantage-_-HTC-United-States-29-001242-645x341

“Sme názoru, že ak si zakúpite jedno z najmodernejších technologických zariadení, jeho obsah by mal ostať bez dodatočných nákladov. Rozhodli sme sa preto, že od dnešného dňa (rozumej 18.2.2014, pozn. red.) budeme po dobu až dvoch rokov bezplatne poskytovať majiteľom modelu One, One Mini a One Max základné Android aktualizácie. Po dobu dvoch rokov budeme taktiež aktualizovať aj váš Dropbox účet, pričom vám k nemu zadarmo pridáme 25 až 50 GB ukladacieho priestoru. Rovnako ponúkame možnosť bezplatnej jednorazovej výmeny poškodeného displeja, a to po dobu šiestich mesiacov od zakúpenia zariadenia. A stále nekončíme! Naším cieľom je odmeniť tých, ktorí sa k svojmu zariadeniu správajú rovnako aj 500 dní po tom, čo si ho zakúpili. Veríme, že to je niečo, čo by mal výrobca prémiových zariadení ponúkať.” 

htc one

HTC pritom sľubuje maximálnu dĺžku opravy po dobu 8-10 dní. Ak sa niekomu nechce tak dlho čakať a chce mať svoje zariadenie do jedného dňa späť, bude si musieť priplatiť 29 dolárov. Vyzerá to tak, že podmienky na bezplatnú výmenu displeja však budú vyčlenené. V programe nie sú zahrnuté napríklad škrabance na hliníkových častiach telefónu. Podmienky ďalej uvádzajú, že bezplatná výmena sa vzťahuje na “prasknutý, poškriabaný alebo zlomený displej, poškodený nehodou pri manipulácii, ktorá je výsledkom neočakávaných vonkajších vplyvov (napr. dažďa).”

Zdroj: Androidauthority

18.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+