MojAndroid

Najväčší portál zaoberajúci sa davovým financovaním projektov sa stal cieľom hackerov, ktorým sa podarilo ukradnúť údaje registrovaných používateľov. Odcudzené boli mená, e-mailové adresy a šifrované heslá. K údajom o platobných kartách sa hackeri nedostali.

kickstarter

Vedenie Kickstarteru používateľom odporúča, aby si zmenili prístupové heslá na KickStarteri aj na ostatných účtoch kde ich používali.  Tieto aj keď sú šifrované, môžu byť pomocou hrubej výpočtovej sily prelomené. Útoky sa podľa hlásenia začali ešte minulú stredu, spoločnosť ihneď po ich zistení začala s analýzou a posilnením ochrany systémov, aby sa v budúcnosti podobná situácia už nezopakovala.

Ak ste teda registrovanými používateľmi na Kickstarteri, tak nezabudnite podniknúť už vyššie spomínané kroky. Pre ďalšie informácie môžete navštíviť aj oficiálne stránky portálu s otázkami a odpoveďami na vzniknutú situáciu.

Zdroj: kickstarter

17.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+