MojAndroid

Twitter účet @evleaks, ktorý už predpovedal príchod nejedného zariadenia a ponúka nám aj fotografie samotných smartfónov, či tabletov ešte pred ich predstavením, tvrdí, že HTC pracuje na smartfóne zameranom na hudbu. Tento model údajne môže predstaviť ešte v prvej polovici roku 2014.

SONY DSC

Nebol by to prvý hudobný telefón od tejto taiwanskej spoločnosti. Spomínate si na november 2011, keď bol na trh uvedený HTC Rezound? Tento smartfón ponúkal na svoju dobu nadpriemerné špecifikácie, medzi ktoré sa zaraďoval aj 4,3 – palcový displej s rozlíšením 720 x 1280 pixelov. Takýto displej ponúkal úžasnú hustotu pixelov 341 ppi. Rezound poháňal dvojjadrový procesor Snapdragon S3 o frekvencii 1,5 GHz, ktorému sekundoval 1 GB pamäte RAM. Asi najdôležitejšou časťou Rezound bol však reproduktor. Ten bol od spoločnosti Beats, s ktorou HTC ešte donedávna úzko spolupracovalo. Takýto reproduktor využíval špičkový ekvalizér, vďaka ktorému ste sa o basy a ich kvalitu nemuseli strachovať. K Rezound-u sa tiež dodávali Beats štupľové slúchadlá, s typickým červeným káblom. Aj napriek všetkým vylepšeniam zvuku, sa smartfón nikdy nevyhol rušeniu, na ktoré sa sťažoval nejeden používateľ. Cena tohto zariadenia sa v čase jeho uvedenia na trh pohybovala okolo čísla 300 €.

htc rezound

Ak je skutočne správa @evleaks pravdivá, bolo by zaujímavé sledovať návrat HTC k hudobným zariadeniam. Tentokrát to však už bude pravdepodobne bez spoločnosti Beats, s ktorou HTC spoluprácu ukončilo. Otázne tiež ostáva, aké vylepšenia zvuku alebo softvérové doplnky HTC ponúkne v takomto zariadení. Už súčasný HTC One totižto ponúka špičkovú kvalitu zvuku a nič iné neočakávame ani od jeho nástupcu.

Čo si o hudobnom smartfóne od HTC myslíte vy? Ak sa zariadenie skutočne uvoľní do predaja, kúpili by ste si ho? Dajte nám vedieť v komentároch!  

 Zdroj: Phonearena

 

 

 

17.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+