MojAndroid

Huawei na tohtoročnú výstavu MWC 2014 pripravuje predstavenie niekoľkých noviniek. Dokazujú to nielen uniknuté informácie, ale aj najnovšie PROMO video spoločnosti. To na nové produkty, ktoré majú “ohromiť svet”, láka ale trochu nezvyčajným spôsobom. Napriek tomu, že smartfóny a tablety majú bežať pod operačným systémom Android, tak vo videu sú predstavované prostredníctvom iPhonu a hlasovej asistentky Siri. Hoci Huawei odstránil z prednej strany Home Tlačidlo a Siri zmenil hlas, tak je jasné, o aké zariadenie ide, a ktorú hlasovú funkciu imituje pri predstavovaní pripravovaných noviniek.

Dajme však bokom netradičný spôsob oznámenia noviniek a pozrime sa na to, čo si pre nás Huawei pripravil na MWC 2014. Má to byť tablet s pekným dizajnom a tenkým profilom, ktorý má ponúknuť výbornú výdrž na batériu. Ďalej smartfón s výbornou prednou kamerou, či multimediálny tablet s podporou LTE. Dočkať by sme sa samozrejme mohli aj ďalších zariadení. Viac podrobností sa však dozvieme na MWC v Barcelone, kde sa chystá aj naša redakcia.

Zdroj: phonearena

17.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+