MojAndroid

LEGO® City My City

Zostavte si z lega vlastný svet a prežívajte v ňom každodenný život. Vyskúšajte si pouličné preteky v lego autíčkach, zalietajte si vo vrtuľníku z kociek, alebo uhaste rozsiahly požiar na vysokej budove. Čo robiť, keď sa vaše vozidlo pokazí? Nie je potrebné robiť paniku, jednoducho stačí zavolať odťahovú službu, ktorá sa o všetko postará. Kto sa v detstve rád hral s legom, určite si príde na svoje.

lego lego2

Flappy Doge

Po odstránení chytľavej hry Flappy Bird z Obchodu Google Play sa objavilo hneď niekoľko klonov tejto hry. Jednou z najpopulárnejších verzií je Flappy Doge. V tejto hre bude vašou úlohou lietať po oblohe, avšak sa budete musieť vyhnúť kontaktu s rúrami. Ak sa ich dotknete, môžete ísť opäť od začiatku. Aké skóre dosiahnete?

doge doge2

Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Minigore 2: Zombies

V hre budete prechádzať rozmanitou krajinou, v ktorej na vás budú číhať rôzne nebezpečenstvá. Vylepšite si svoje zbrane, aby ste si dokázali poradiť s dobiedzajúcimi zombie, ktorí vám budú robiť nežiadanú spoločnosť. V hre budete musieť zničiť až 60 nepriateľov, pričom vyriešite vyše 300 problémov.

zombie 2 zombie

Verzia: 1.28
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.28
Aktuálna cena: Zdarma

300: Seize Your Glory

Vydajte sa do boja s nepriateľmi a pomôžte zjednotiť Grécko. Hra čerpá z motívov druhej svetovej vojny, ale aj zo stredovekých bojov medzi znepriatelenými krajinami. Vylepšujte si svoje zbrane a štít na takú úroveň, že budete schopní čeliť aj tomu najsilnejšiemu nepriateľovi. Vložte do boja celé svoje srdce – Grécko vás potrebuje!

300 3000

Truck Simulator 3D

Zasadnite za volant obrovského kamióna a vydajte sa na cesty. Dopravte tovar z miesta na miesto čo najmenej poškodený, po ceste si však dávajte pozor aj na úroveň ospalosti a množstvo pohonných látok v nádrži, aby vás na diaľnici nepostrehlo nemilé prekvapenie. Hra Truck Simulator 3D ponúka zaujímavú grafiku a dobrú hrateľnosť.

truck truck2

Verzia: 3.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.2
Aktuálna cena: Zdarma

Unroll Me

Prepraviť loptičku z jedného miesta na druhé – myslím, že cieľ tejto hry bude jasný skutočne každému. Táto zábavka určite poteší na nudnej prednáške v škole, či počas nekonečnej cesty hromadnou dopravou.

Me Me2

Verzia: 1.4.3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.3.3
Aktuálna cena: Zdarma

Slovenský poker

Kvalitných pokrových hier na Android je určite dostatok. Ale poker v slovenčine vždy poteší. Nezáleží, či ste začiatočník, alebo pokročilý, v Slovenskom pokri budete vítaný vždy. Zahrajte si okrem klasických pokrových zápasov aj rôzne denné turnaje, alebo si zorganizujte vlastný turnaj s kamarátmi. Veľa šťastia!

poker poker2

Verzia: 6.4.202
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 6.4.202
Aktuálna cena: Zdarma

LEGO® Ninjago REBOOTED

Ďalšia zaujímavá hra s motívom lega. Tentokrát sa ale stanete ninjom, ktorý sa potuluje výťahovou šachtou a nebezpečnými chodbami preto, aby porazil všetkých nepriateľov a zabránil nebezpečenstvu. Musíte si však dávať veľký pozor, pretože nepriatelia môžu byť kdekoľvek.

lego3 lego4

Logo Quiz – Brands

Vravíte si, že toto logo odniekiaľ poznáte, ale neviete ho zaradiť? Práve na rozpamätanie je určená hra Logo Quiz, ktorá sa dostala do nášho TOP 10 výberu. Máte pravdu, podobných kvízov je plný Obchod Play, no každá verzia sa niečím odlišuje. V tejto môžete hrať aj ako multiplayer, a teda proti priateľovi.

logo logo2

War Times

Hoci  táto hra neponúka práve najkrajšie grafické spracovanie, aj napriek tomu sa u hráčov dočkala úspechu. Zostavte si vlastné vojsko a porazte to automaticky ovládané. V titule War Times budete musieť poraziť až 5 jednotiek, a to v piatich leveloch. Ďalší sa vám však odblokuje až po úspešnom ukončení toho predchádzajúceho.

War Times War Times2

 

14.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+