MojAndroid

Ak ste to ešte nepostrehli alebo ste sa trochu pozabudli tak vedzte, že dnes je Valentín. Na sviatok všetkých zaľúbených nezabudol internetový gigant Google, ktorý nám ho pripomína hneď niekoľkými spôsobmi. Ako prvý si všimnete asi nový Google Doodle obrázok vo vyhľadávači, ktorý ako inak prináša zaľúbencom tématicky spracovanú mini aplikáciu. Svojej láske tak môžete priamo z obrazovky namiešať valentínsky balíček cukroviniek, ktorý následne môžete s ňou zdieľať cez Facebook, Google+, Twitter alebo pomocou odkazu.

Google

Druhým vylepšením určeným pre zaľúbencov je srdiečkový efekt vo funkcii Auto Awesome sociálnej siete Google+. Ak nahráte na servery spoločnosti Google fotografie dvoch bozkávajúcich sa osôb, tak sa automaticky do nej pridajú lietajúce srdiečka (viď. obrázok nižšie). Teraz už ostáva len na vás, či sa rozhodnete niektorú z “valentínskych služieb” Googlu použiť.

052106w_4731-HEARTS

14.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+