MojAndroid

Zatiaľ čo niektorí z majiteľov Google Glass si želajú aktualizáciu softvéru, Google prichádza s novinkou v podobe minihier. Pätica titulov je určená pre inteligentné okuliare vyhľadávacieho giganta a hry sa dajú spustiť priamo v popredí premietaného obsahu, zatiaľ čo môže byť aktivované aj čierne pozadie, pokiaľ je minihra vašou hlavnou prioritou. Hry sú pomerne jednoduché a na ovládanie využívajú množstvo senzorov, ktoré okuliare ponúkajú. Spustíte ich príkazom: “OK Google, play a game with – názov hry – “.

Hry TennisShape Splitter, Balance, Clay Shooter a Matcher sú dostupné cez Glasswer portál a dokazujú, že Google dokáže svoje okuliare využiť nielen na navigáciu či pracovné aplikácie, ale aj na zábavu. Tento prvý krok by mohol viesť k tomu, že svoje herné tituly pre Google Glass vydajú aj ďalšie spoločnosti ako napr. EA Games, Gameloft alebo Sony a vylúčené nie je ani to, že v budúcnosti budú okuliare podporovať aj druhú obrazovku, kde by sa tieto hry mohli premietať. Čo si o hrách cez Google Glass myslíte vy?

Zdroj: Phandroid

25.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+