MojAndroid

Pretekárske hry patria medzi populárne kategórie v obchode Google Play, kde už určite máte svoje obľúbené tituly. Dnes si však predstavíme trochu netradičné preteky angličákov Table Top Racing, ktoré ponúkajú skvelú grafiku a množstvo malých modelov automobilov. Na prvý pohľad sa zdajú byť na odpis, no skrývajú v sebe viac výkonu, než by ste predpokladali.

Table Top Racing Android hry 3

Table Top Racing vás privíta pekným tématickým menu. Samozrejme, že sa vrhnete ihneď na preteky stlačením tlačidla Lets race, ktoré zobrazí niekoľko rôznych typov pretekov. V prvom rade je to Championship, čiže bežné preteky doplnené o rôzne úlohy, napríklad naraziť do súpera, prejsť trať za určitý čas a podobne. Ďalej sú k dispozícii disciplíny s driftovaním a špeciálne levely, kde bojujete s protivníkmi pomocou zbraní. Dostupná je tiež garáž, kde si vylepšujete atribúty automobilov, kupujete si nové alebo meníte farbu či špeciálne upravené kolesá. Obsahu je teda naozaj mnoho a výborná je aj integrácia so službou Hry Play, pomocou ktorej sa váš postup v hre ukladá do cloudu.

Table Top Racing Android hry 3 Table Top Racing Android hry 3 Table Top Racing Android hry 3

Table Top Racing je vynikajúcim titulom, ktorý síce čerpá z nápadov iných hier, no používateľovi ponúka celkovo skvelý zážitok. Titul je dostupný zadarmo v Google Play, no za to ponúka vnútroherné nákupy, ktoré môžu znepríjemniť hráčom život vo vyšších úrovniach. Zaujímavý prístup majú autori hry k reklamám. Tieto sa zobrazujú len v hlavnom menu a ak hráč investuje reálne peniaze do nejakých nákupov, reklamy sa automaticky vypnú.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
24.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+