MojAndroid

Hry pre mobilné zariadenia sa v tomto momente ešte nedajú príliš porovnávať s konzolovými titulmi, no vzhľadom na technologický pokrok sa hranica stále zmenšuje. Príkladom je aj nový titul Deus Ex: The Fall od známeho herného štúdia Square Enix, ktorý sa dostal na Android po úspechu na konkurenčnej platforme iOS. Novinka prináša nový príbeh do populárnej série hier Deus Ex, ktorý sa odohráva v roku 2027 v zlatej ére pre vedu, technológie a ľudskú augmentáciu, teda výmena častí ľudského tela mechanickými náhradami. Hlavný hrdina Ben Saxon, bývalý člen britskej jednotky SAS zúfalo túži po odhalení pravdy, ktorá stojí za globálnym sprisahaním, ohrozujúcim jeho život.

HRY | Deus Ex The Fall

V hre si užijete vynikajúcu grafiku, ktorá patrí k špičke na mobilných zariadeniach. Pri hľadaní pravdy zmeníte rôzne lokácie, ako napríklad skrýš mafie v Moskve alebo chudobné štvrte na Paname. Najzaujímavejším faktorom je najmä to, že hru môžete prechádzať rôznymi spôsobmi podľa taktiky, ktorú si zvolíte. Môžete sa rozhodnúť prestrieľať sa naprieč nepriateľmi alebo sa budete zakrádať bez toho, aby si vás všimli. Deus Ex: The Fall ponúka mnoho zaujímavého obsahu a úplne nový príbeh odlišný od titulov pre PC alebo konzoly. Hra je dostupná v obchode Google Play za 5,99 € a môžete si ju zákúpiť kliknutím napríklad na náš widget nižšie.

Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €
23.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+