MojAndroid

Ak zvyknete na vzdialenú správu počítača používať vaše mobilné zariadenie, tak by ste mali vedieť o aplikácii VNC Viewer od RealVNC. Táto aplikácia je už veľmi dobre známa na počítačoch a už nejaký čas je dostupná aj pre zariadenia s Androidom. Od jej nainštalovania vás však mohla odradiť pomerne vysoká cena, ktorá sa pohybovala na úrovni 8 EUR. Píšem v minulom čase preto, lebo vývojári sa ju teraz rozhodli ponúknuť úplne zadarmo. Na stiahnutie je dostupná na obchode Play.

VNC_Viewer_-_Android_Apps_on_Google_Play_2 VNC_Viewer_-_Android_Apps_on_Google_Play

Aplikácia sa dokáže pripojiť k akémukoľvek kompatibilnému VNC serveru na Mac OS X, Windowse, ale aj Linuxe. VNC Viewer pre Android ponúka veľa funkcií, z ktorých spomenúť môžeme napríklad podporu približovania pomocou pinch-to-zoom, jednoduché ovládanie a zadávanie textu, automatickú optimalizáciu výkonu, či kompatibilitu s rozlíšeniami do 5120 x 2400 pixelov. K dispozícii je potom aj prémiová verzia, ktorá disponuje zabezpečenou konektivitou s  256-bit AES šifrovaním, vylepšeným výkonom, či možnosťou prenášať text medzi jednotlivými zariadeniami.

Verzia: 3.3.1.029981
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.1.029981
Aktuálna cena: Zdarma

23.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+