MojAndroid

Pre Android existujú rôzne utility, s pomocou ktorých je možné pridať nové funkcie, či meniť používateľské prostredie. Najmä vďaka tomu je systém od Googlu taký populárny, dáva nám totižto možnosť prispôsobiť zariadenia svojim potrebám. V tomto smere sme vás v minulosti informovali o rôznych utilitách a dnes pokračujeme s podarenou aplikáciou Quickr, ktorá umožňuje zrýchliť multitasking alebo prepínanie aplikácií. Získate tak nové ponuky vyvolávané dotykovými gestami z bokov obrazovky, ktoré ponúkajú rýchly prístup k nastaveniam, aplikáciám alebo kontaktom.

Quickr android aplikácie

Aplikácia ponúka veľmi jednoduché prostredie pre nastavenia so štvoricou tlačidiel. V ponuke HotSpot si používateľ dokáže nastaviť aktívne zóny na obrazovke, kde bude platiť dotykové gesto potiahnutím prsta. Dostupné sú 4 zóny a pre každú je možné nastaviť iný panel, ktoré si preddefinujete tlačidlom Panels. Každý panel môže obsahovať aplikácie, nastavenia, priečinky, odkaz, kontakt alebo rýchlu akciu, napr. odoslať status na Facebook.

Quickr android aplikácie Quickr android aplikácie Quickr android aplikácie

Aplikácia ponúka veľmi zaujímavé a pekné spracovanie, ktoré ju robí skvelým pomocníkom pre každé Android zariadenie. Aj napriek tomu, že je dostupná v Google Play zadarmo, je však obmedzená na využitie jedného panelu. Pre plné využitie si budete musieť dokúpiť prémiovú verziu, ktorá je dostupná ako nákup vrámci aplikácie za 1,56 €. Quickr si môžete vyskúšať stiahnuť napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

22.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+