MojAndroid

Hoci rok 2013 sme úspešne ukončili už pred niekoľkými týždňami, neznamená to, že sa nemôžeme znova pozrieť na to čo priniesol. Google už každoročne prináša prehľad roka v tzv. Google zeitgeist rebríčku, ktorý zostavuje na základe viac ako trilióna vyhľadávacích požiadaviek v jeho vyhľadávači. TOP 100 vyhľadávaní nájdete prehľadne usporiadané aj v aplikácii 100 According to Google. Tieto sú kategorizované do 7 kategórií, ako napríklad Šport, Hudba, Celebrity, Ľudia, Udalosti, Kino, či Technológie.

Náš tip
Google: rebríček najvyhľadávanejších výrazov na Slovensku. Vedú NBL, Harlem Shake a Ewa Farna

100 According to Google 100 According to Google 100 According to Google

Používateľské prostredie je veľmi podobné tomu, ktoré nájdete napríklad aj v aplikácii Google+. Jednotlivé udalosti a TOP vyhľadávania sú teda zoradené v kartách s obrázkami, na ktoré keď kliknete, tak sa objavia ďalšie informácie. Samozrejmosťou je možnosť zdieľania, preskúmania udalosti v Google Trendoch, či ďalšieho vyhľadávania vo vyhľadávači Google. Aplikácia je na obchode Play dostupná zadarmo a to bez podpory reklám.

22.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+