MojAndroid

Kickstarter sa stal domovom ďalšieho ambiciózneho projektu, ktorý si zobral za úlohu zmeniť zaužívané spôsoby nabíjania. Zariadenie s názvom Torso má ponúknuť niekoľko funkcií, ktoré sa vývojárom podarilo implementovať do zariadenia s dĺžkou nie väčšou ako je bežný smartfón.  Fungovať môže napríklad aj ako stojan alebo statív.

Torso

Najväčšou výhodou celého riešenia je jeho veľkosť a spracovanie. Torso na dĺžku meria približne 100 mm a skladá sa z troch pevných ohýbateľných nôh. Ohnite ich a oni ostanú na svojom mieste. Vďaka tejto vlastnosti je možné toto príslušenstvo použiť  rôznymi spôsobmi. Torso môže fungovať ako tripod, klasická nabíjačka na 220V alebo stojan pri sledovaní filmov. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť sa s ním k PC a synchronizovať dáta.

torso torso_3

torso_7 torso_4

Torso sa vyrába s konektormi pre iPhone aj Android zariadenia. Na Kickstarteri už dosiahol požadovanú čiastku 50-tisíc dolárov a tak sa do masovej výroby dostane už čoskoro. Prvé kusy majú k majiteľom doraziť už v apríli. Za Torso s micro USB konektorom zaplatili 15 alebo 17 amerických dolárov. Na Kickstarteri si ho môžete predobjednať aj vy.

21.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+