MojAndroid

Známy tipter @evleaks pokračuje v zverejňovaní noviniek z technologického sveta. Najnovším odhalením sú ďalšie snímky používateľského prostredia Androidu od Samsungu, o ktorom sa povráva, že bude aktualizovaný spolu s uvedením novej vlajkovej lode. Začiatkom mesiaca sme mohli vidieť veľmi podobné snímky, ktoré však nezanechali veľké nadšenie zo strany komunity.

Náš tip
Unikli snímky nového UI pre smartfóny od Samsungu

sammyu

Tentokrát môžeme vidieť neznáme používateľské prostredie zložené z karieť, ktoré zahraničné stránky prirovnávajú k živým dlaždiciam vo Windows Phone. Podľa nášho názoru je to akoby porovnávali hrušky s jablkami. Karty na obrázku zobrazujú kontextuálne a užitočné informácie, podobné službe Google Now. Na kartách si môžeme všimnúť lokalizáciu, domácu automatizáciu, oneskorenie letu, zaznamenávanie aktivity, pripomienky a ďalšie. Samsung tak pravdepodobne plánuje uviesť vlastnú odrodu Google Now s väčšou sociálnou integráciou.

Opäť platí fakt, že snímky nie sú potvrdené a preto ich treba brať s rezervou. Je však pravdou, že priaznivci Samsungu by už nejaký čas uvítali zmenu prostredia na svojich zariadeniach. Veľtrh Mobile World Congress 2014 sa začne o niekoľko týždňov, takže čakanie na Samsung Galaxy S5 a tiež spomínané prostredie sa už onedlho skončí.

Zdroj: phandroid

20.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+