MojAndroid

Huawei dnes predstavil vylepšeného nástupcu obľúbeného Ascendu P6. Novinka nesie označenie Huawei Ascend P6 S a prináša len niekoľko málo zmien, ktoré sa týkajú predovšetkým hardvérovej výbavy. Novinku teraz poháňa výkonnejší štvorjadrový procesor s taktom 1,6 GHz a podporuje aj technológiu Dual SIM.

ascend P6 S

Zatiaľ nie je jasné, aký čipset smartfón poháňa, z predchádzajúcich dohadov však vieme, že by mohlo ísť o Kirin 910 od Huawei, ktorý obsahuje grafickú jednotku Mali-450. Až na hrúbku zariadenia, ktorá je o 0,3 mm väčšia (pôvodne 6,2 mm), zostávajú ostatné parametre rovnaké. Nájdete tu teda 2 GB RAM, 4,7 palcový HD displej, rozšíriteľnú 8 alebo 16 GB vnútornú pamäť, 8 Mpix fotoparát, prednú 5 Mpix kameru a 2000 mAh batériu. Ascend P6 S beží pod Androidom 4.2.2  Jelly Bean s nadstavbou Emotion UI 2.0.

Huawei má upgradovaný model predávať za sumu rovnú približne 330 eurám. Oficiálna cena pre Slovensko zatiaľ nebola potvrdená, ako ani to, kedy sa má začať predávať.

Zdroj: GSMarena

20.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+