MojAndroid

Na populárnej video službe Youtube sa objavilo video, na ktorom je kórejská verzia smartfónu LG G2 s najnovšou verziou operačného systému Android 4.4 KitKat. Posledné informácie od francúzkeho operátora SFR uvádzali, že aktualizácia sa začne používateľom v Európe objavovať niekedy v druhej polovici januára, pričom malej skupine majiteľov v Kórei sa aktualizácia sprístupnila už koncom decembra.

http://www.youtube.com/watch?v=x_YNsuMxYPo

Video natočené prostredníctvom funkcie nahrávania obrazovky v Kit Kate nám dáva pohľad na zmeny, ktoré budú súčasťou novej verzie systému. Okrem drobných zmien v usporiadaní obsahu notifikačnej lišty sa dočkáme noviniek ako podpora bezdrôtovej tlače alebo fullscreen režim pre niektoré aplikácie, napríklad fotoaparát alebo webový prehliadač.

Náš tip
Aktualizácia s Androidom 4.4 pre LG G2 až koncom 1Q 2014

Zdroj: phonearena

14.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+