MojAndroid

Alcatel na výstave CES predstavil ďalšiu novinku, smartfón s označením OneTouch Idol X+. Tento zaujme predovšetkým svojim osemjadrovým procesorom, tenkým telom, ale aj 5 palcovým Full HD displejom. Predávať sa má za príjemných 369,90 Eur aj na Slovensku a v Česku, a to už koncom 1Q 2014.

IDOL X+

Novinku Alcatelu teda poháňa osemjadrový čip od Mediateku (MT6592), ktorý je taktovaný na frekvenciu 2 GHz. Sekunduje mu pamäť RAM s kapacitou 2 GB, ktorú dopĺňa aj vnútorné dátové úložisko s kapacitou 16 GB. Vo výbave nájdete už aj spomínaný 5 palcový displej s jemným rozlíšením na úrovni 441 PPI, chránený je odolným sklom. Fotoaparát má rozlíšenie 13 Mpix, na prednej strane ho dopĺňa 2 Mpix kamera s podporou 1080p videa.

Alcatel OneTouch Idol X+ sa však môže pochváliť aj svojim konštrukčným spracovaním. Disponuje telom s hrúbkou len 7,9 mm, ktoré ukrýva batériu s kapacitou 2500 mAh a nechýbajú ani stereo reproduktory, ktoré podporujú technológiu SACD 24bit/192KHz.

MôjAndroid.sk vám prináša všetky Android novinky z CES 2014.

IDOL X+_IML Black_Front & Back

 

7.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+