MojAndroid

O zmenšenej verzii vlajkovej lode Sony Xperia Z1 sledujeme informácie už niekoľko mesiacov, no doteraz sme sa nedočkali jej predstavenia. Známy tipster @evleaks, ktorému sa už v minulosti podarilo niekoľko krát priniesť pravdivé informácie o budúcich modeloch zverejnil na sieti Twitter tlačové fotografie pripravovaného Androidu Sony Xperia Z1S. Takáto správa môže s veľkou pravdepodobnosťou znamenať, že predstavenie avizovaného modelu sa naozaj blíži.

Sony Xperia Z1S

Xperia Z1S bola predmetom nejedného článku a postupom času sme mohli vidieť fotografie vytvorené zadným snímačom, živé fotografie zariadenia a objavili sa aj informácie o japonskej verzii Xperia Z1F. Dostupné sú aj hardvérové špecifikácie, ktoré však nie sú v tomto momente oficiálne potvrdené spoločnosťou Sony. Pre osvieženie pamäte, zariadenie by malo byť  poháňané  procesorom Snapdragon 800 taktovaným na 2,2 GHz, ktorému sekundujú 2 GB RAM. Vnútorná pamäť má 16GB a nájdete tu aj fotoaparát s rozlíšením 20,7 Mpix a optikou G Lens, ktorý dopĺňa predná 2,2 Mpix kamera. Podobne, ako ostatní súrodenci z rodiny Xperia Z, aj tento model disponuje vode a prachu odolným telom s rozmermi 127 x 65 x 9,4mm a hmotnosťou približne 140 gramov. Displej má veľkosť 4,3 palca a rozlíšenie 720 x 1280 px.

Náš tip
Menšia Sony Xperia Z1S – poznáme možnú cenu aj dátum predstavenia

Predstavenie tohto kompaktného high-endu môžeme očakávať počas veľtrhu CES 2014 v Las Vegas už o niekoľko hodín, takže sledujte náš portál pre viac informácií.

Zdroj: gsmarena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+