MojAndroid

Medzi najnovšie tituly herného štúdia Crescent Moon Games patrí zábavná platformovka s prvkami puzzle, ktorá v obchode Google Play vystupuje pod názvom MIMPI. Momentálne ešte neznámy titul ponúka vynikajúce grafické spracovanie a zaujímavú hratelnosť, ktorá určite poteší širokú cieľovú skupinu.

mimpi android hry foto

Hra rozpráva príbeh psa menom Mimpi, ktorý je zaneprázdnený hľadaním svojho pána. Pri prvom spustení je časť jeho príbehu prezradená prostredníctvom ilustrácií, ktoré sa presunú rovno do prvej úrovne. Ďalšie časti príbehu sú odhalené zbieraním predmetov roztrúsených po celej úrovni. Hrdinu Mimpiho ovládate trojicou tlačidiel pre pohyb doľava, doprava a pre skok. Naprieč úrovňami sa však objavia rôzne prvky, ako napríklad oblaky, ktoré musíte dotykom umiestniť tak, aby vám umožnili vyskočiť na zvýšené miesta. Svoj postup v hre uložíte vždy, keď narazíte na hydrant, kde sa spätne presuniete ak spadnete.

Mimpi android hry Mimpi android hry Mimpi android hry 3

Počas hrania tejto novinky budete bezpodmienečne uchvátení z jej krásneho grafického spracovania. Celé prostredie, herné prvky alebo menu sú prepracované do detailov. To vás bude doslova nútiť, aby ste nahliadli do ďalších úrovní a prešli nakoniec celú hru. Prekážky a hratelnosť je vyrovnaná, no občas sa ocitnete na mieste, kde nebudete vedieť kde pokračovať. Mimpi je skvelá hra, ktorá sa pomaly dostáva do povedomia a vďaka aktuálnej zľave si ju môžete stiahnuť zadarmo z obchodu Google Play.

Verzia: 1.1.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.9
Aktuálna cena: Zdarma

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crescentmoongames.mimpi

 

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+