MojAndroid

Spoločnosť Belkin patrí medzi známych výrobcov sieťových prvkov alebo rôzneho príslušenstva. Už v minulosti vyjadrila plány pre výrobu pripojiteľných spotrebičov a prvý takýmto produktom sa stal pomalý hrniec Belkin Crock-Pot WeMo Smart Slow Cooker. Podobne ako ostatné produkty z radu WeMo, aj nový hrniec umožňuje meniť jeho nastavenia prostredníctvom smartfónu a Android alebo iOS aplikácie.

wemoslowcooker-1

Inteligentný hrniec, ako by sme ho mohli pomenovať, umožňuje ovládať na diaľku jeho vypnutie/zapnutie, čo je vhodné napríklad ak musíte urýchlene odísť z domu a vaše jedlo ešte nie je hotové. Dostupná je aj možnosť zmeniť teplotu varenia a skontrolovať časovač, ktorý umožní lepšie sledovať dobu prípravy. Hoci bližšie informácie nie sú dostupné, Belkin prezradil, že hrniec by sa mal na trhu objaviť niekedy v lete za cenu približne 100 dolárov.  Je však otázne, či si spotrebitelia budú chcieť priplatiť za ponúkanú funkcionalitu.

Spoločnosť plánuje pokračovať v kategórii inteligentných spotrebičov a vo svojom rukáve má ešte kávovar Mr. Coffee alebo inteligentný zvlhčovač vzduchu Holmes. V spolupráci s firmou Jarden plánuje neskôr uviesť aj radiátor, no tieto produkty sú však ešte stále vo vývoji.

Zdroj: The Verge

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+