MojAndroid

Správ ohľadom Galaxy S5 v poslednom období pribúda ako húb po daždi. Nie je sa čomu čudovať, sláva predošlej vlajkovej lode spoločnosti v narastajúcom počte konkurenčných zariadení postupne upadá. Je preto najvyšší čas, aby Samsung predstavil nástupcu, ktorý bude dôstojným zástupcom spoločnosti na ďalší rok. Veľa špekulácií sa točí okolo toho, či Samsung vyrobí S5 z kovu alebo ostane verný zaužívaným plastom. Niektoré zdroje tvrdia, že Samsung skutočne ponúkne vlajkovú loď vyrobenú z prémiovejšieho materiálu, iné zas naopak, že nie. K druhej možnosti sa prikláňa aj zdroj zahraničného spravodajského portálu DigiTimes. Ten potvrdil, že Samsung es-päťku z kovu nevyrobí a zároveň si myslí, že pre Samsung to nebude predstavovať žiadny problém. Spoločnosť je totižto populárna aj so svojimi plastovými smartfónmi. Otázne je, či záujemcov o Samsung smartfón už zaužívané štandardy neomrzeli a nebudú hľadať niečo nové.

Samsung_The_Next_Big_Thing_Is_Here

Na druhej strane podľa najnovších správ z ETNews, Samsung pripravuje novú “diamantovú” povrchovú úpravu, ktorá by mala byť použitá pri zariadeniach vyrobených z kovu. Ide o špeciálnu vrstvu, ktorá dokáže ochrániť kov pred škrabancami alebo prípadnou deformáciou. Vyrobená je vystavením uhlíka vysokým teplotám a tlaku, vďaka čomu sa premení na tukutinu alebo prášok. Následne je v takomto stave špeciálnym postupom aplikovaný na kovový povrch konštrukcie. Nastáva otázka, či túto technológiu nepoužije Samsung aj pri Galaxy S5. Vzhľadom na to, že nová povrchová úprava momentálne podlieha testom, je to však málo pravdepodobné. Najnovšie správy nás tiež nechávajú na pochybách, či vôbec môžeme nejaké prémiové materiály očakávať.

Zdroj: sammobile

18.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+