MojAndroid

Bývalý viceprezident čínskej spoločnosti Oppo Pete Lau chce vyrobiť perfektný smartfón, pomôcť mu v tom majú samotní používatelia. Lau neskrýva nadšenie z toho, že nový smartfón by si mali navrhnúť práve oni. “Na výrobu perfektného smartfónu nevynaložíme žiadne peniaze,“, povedal Lau. Dodáva, že jeho úsilím je vytvoriť to najlepšie zariadenie určené pre ľudí po celom svete. Čerešničkou na torte je fakt, že vyrobiť by ho mal jeho bývalý zamestnávateľ, spoločnosť Oppo.

oneplus2

Laua zaujíma názor ľudí na to, ako má takýto “dokonalý” smartfón vyzerať a čím ma disponovať. Na fóre stránky novo založenej spoločnosti sa preto pýta, čo od neho očakávajú. Má mať Super AMOLED alebo IPS displej, procesor 8974AB či 8974AC ? Akú by ste si predstavovali výdrž na batériu alebo veľkosť vnútornej pamäte? To všetko a ešte viac Laua zo spoločnosti ONEPLUS zaujíma.

Je logické, že smartfón sa nenavrhne len tak zo dňa na deň. ONEPLUS chce v najbližších mesiacoch zbierať feedback od ľudí. “Perfektného” smartfónu sa tak pravdepodobne nedočkáme skôr ako v druhej polovici budúceho roka. S čím nakoniec tento nováčik prispeje do sveta mobilných zariadení, to sa nechajme prekvapiť.

Zdroj: phonearena

17.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+