MojAndroid

My Talking Tom

Adoptujte si vlastné mačiatko Toma, ktorého budete kŕmiť, hrať sa s ním a vychovávať. Tom vám bude za to prejavovať svoje emócie a to nielen smiechom. Môže byť hladný, nahnevaný, unudený alebo smutný. Navyše ho môžete aj obliecť a vybrať preňho doplnky, ktorých hra ponúka skutočne veľa.

Tom-2 tom

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

GT Racing 2: The Real Car Exp

Druhé pokračovanie populárneho simulátora pretekov automobilov. GT Racing 2 ponúka širokú škálu automobilov, bez ktorej by sa titul tohto žánru ani nezaobišiel. Nájdete tu reálne modely od viac ako 30 výrobcov, ako napríklad Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford a ďalších.

GT Racing 2- The Real Car Exp_1 GT Racing 2- The Real Car Exp_2

Verzia: 1.5.7l
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.7l
Aktuálna cena: Zdarma

Tank Battles

Tak toto je presne hra, na ktorú ste všetci čakali. Teda aspoň tí, čo majú radi tanky a chcú si ich ovládanie a streľbu z nich vyskúšať na vlastnej koži. V Tank Battles je vaša úloha veľmi jednoduchá – zničiť svojho nepriateľa skôr ako on vás.

tank battles_2 tank battles

Traffic Racer

V tejto hre budú opäť preverené vaše reflexy a zručnosti ovládania automobilu pomocou smartfónu. Traffic Racer prináša na obrazovky Android zariadení nekonečnú naháňačku, v ktorej sa musíte so svojim automobilom vyhýbať ostatným dopravným prostriedkom a získať čo najviac bodov. Za tie si nakúpite nové modely áut alebo si vylepšíte to súčasné.

Traffic Racer_2 Traffic racer

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Skee-Ball Arcade

Hra, ktorá kombinuje niekoľko žánrov a ktorá vás určite nenechá ani na chvíľu nudiť sa. Skvelý gameplay aj grafika budú na vás čakať v Skee-Ball Arcade, ktorý denne prináša nové súťaže a obsahuje dokonca aj vlastný  chat.

skeeball skeeball2

Bubble Pirate

Jednoduchou no návykovou hrou je Bubble Pirate. V nej bude vašou úlohou zneškodniť farebné guľôčky tak, aby ste použili čo najmenej výstrelov z kanóna. Čaká na vás 200 levelov, rôzne scenérie a pekne spracovaná grafika.

Bubble Pirate_2 Bubble Pirate

Verzia: 1.5.24
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.24
Aktuálna cena: Zdarma

Helicopter 3D flight simulator

3D letový simulátor helikoptéry je teraz dostupný aj pre zariadenia s Androidom. Svoje letové zručnosti si môžete vyskúšať priamo na displeji smartfónov a tabletov v 20 leveloch.

simulator2 simulator

Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma

Sudoku

Už samotný názov napovedá o akú hru ide. Matematický hlavolam Sudoku si zahráte na displeji vášho zariadenia s Androidom v 10 rôznych variantoch a v piatich úrovniach obtiažnosti.

Sudoku 2 Sudoku

Blood Zombies

Opäť ďalšia strieľačka, ktorá vás prenesie do postapokalyptického sveta zombíkov. Vašou úlohou nebude nič iné, ako si ich podať so svojou AK47, M4, M249 a inými “hračkami”.

Zombie2 zombie

Lightning Fighter Raid 1949

Letecké dobrodružstvo zažijete v hre Lightning Fighter Raid 1949. Podobne ako mnoho iných hier, aj tu budete bojovať proti nepriateľským jednotkám a zbierať rôzne vylepšenia, ktoré vám to uľahčia. Pripravených je osem levelov, v ktorých bude na vás útočiť 58 druhov jednotiek a na konci každého z nich bude na vás čakať hlavný boss.

flight2 flight

http://www.youtube.com/watch?v=225aD12Y9sY

22.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+