MojAndroid

Po tom, čo tím vývojárov CyanogenMod založil spoločnosť a populárna ROM sa objavila ako alternatíva pre vlajkovú loď Oppo N1, môžeme očakávať aj ďalšie formy spolupráce s výrobcami. Najnovšie správy však potvrdzujú to, o čom sa už dlho šepkalo – CyanogenMod pripravuje vlastné Android zariadenie, ktoré bude samozrejme ponúkať so svojou upravenou ROM.

Cyanogen Mod

Informácie pochádzajú z príspevku na oficiálnom Google+ profile spoločnosti Cyanogen Inc., ktorý potvrdzuje špekulácie o získaní nového partnera v oblasti hardvéru resp. výroby. “Nie sme úplne pripravení zdvihnúť závoj, ale môžeme potvrdiť, že máme nového hardvérového partnera!”. Žiadne podrobnosti však neboli zverejnené. Nezostáva nám nič iné než počkať a premýšľať o tom, kto vyrobí prvý  smartfón zastrešovaný spoločnosťou Cyanogen Inc. Oficiálne vyjadrenie by sa malo objaviť v nasledujúcich týždňoch.

Čo myslíte, kto vyrobí CyanogenMod smartfón ? Špekulácie naznačujú výrobcov, ako HTC, Sony alebo Huawei.

Zdroj: pocketnow

21.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+