MojAndroid

Herná novinka Battlefield 4 získava v obchode Google Play sprievodnú aplikáciu s názvom Battlefield 4 Commander, ktorá poskytuje ďalšiu perspektívu pre náruživých hráčov. Hráči alebo ich priatelia tak zíkajú možnosť získať úlohu veliteľa vojska a byť mozgom celej operácie. Aplikácia je dostupná zadarmo, no budete musieť vlastniť hru Battlefield 4 aspoň na jednej platforme a mať aktívnu postavu s hodnosťou 10 a vyššou.

Battlefield 4 Commander

Aplikácia Battlefield 4 Commander umožňuje jednému hráčovi pripojiť sa k hre nad maximálnym počtom hráčov a zobraziť hru z pohľadu veliaceho strediska namiesto pohľadu prvej osoby. Vďaka tomu budete mať k dispozícií cenné informácie, ktoré môže poskytovať svojmu tímu. Aplikácia umožňuje komunikovať s ostatnými hráčmi priamo prostredníctvom VoIP, privolať bezpilotné prostriedky (Unmanned Aerial Vehicles), leteckú podporu a poslať vozidlá či zásoby na podporu vojska. Ak teda patríte k vášnivým hráčom hry Battlefield 4, stiahnite si aj túto sprievodnú aplikáciu pomocou nášho widgetu nižšie.

Zdroj: androidcommunity

21.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+