MojAndroid

Google vydal novú aplikáciu, o ktorej sme už niekoľkokrát počuli. Spojenie Google Currents a Play Magazines prinieslo nový nástroj pre čítanie správ zo sveta, a časopisov, ktoré však zatiaľ u nás nefungujú. Nesie príznačný názov Kiosk Google Play.

kiosk google play_2 kiosk google play_4 kiosk google play_1

Novinka v obchode Play prináša viac správ, ktoré vás zaujímajú. Obsahuje rozdelenie do niekoľkých kategórií, ktoré obsahujú mnohé populárne zdroje informácií z celého sveta. Zaujímate sa o technológie? V Kiosk Google Play sa vám zobrazia najnovšie správy zo zdrojov, ktoré sú známe po celom svete. To isté platí aj o zábave, športe, politike či zdraví a životnom štýle. Celkovo je k dispozícii 16 kategórií, ktoré obsahujú desiatky stránok, ktoré je možné pridať do streamu na úvodnej obrazovke.

Ďalšie funkcie:

  • Funkcia Čítať teraz – nájde  viac článkov, ktoré vás zaujímajú, a objaví aj nové zaujímavé témy.
  • Možnosť prihlásiť sa na odber tém priradených k článkom, ktoré vás zaujímajú.
  • Podpora záložiek a s ňou súvisiaca možnosť správy ukladať a čítať ich neskôr v režime offline
  • Možnosť pridať vlastné RSS zdroje

Kiosk Google Play je zadarmo dostupný na obchode Play a môžete si ho stiahnuť u nás na Slovensku. Samozrejme bez funkčnej sekcie s časopismi, ktorá funguje len vo vybraných krajinách.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

21.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+