MojAndroid

Telekom uviedol novú verziu svojej aplikácie Magio TV Go s číselným označením 2.0, do ktorej, podľa vlastného vyjadrenia, zakomponoval vylepšenia založené na spätnej väzbe od zákazníkov a pridal nové možnosti nastavenia. Často požadovanou bola možnosť zmeny poradia TV programov, po novom je možné nové nastavenie poradia kanálov uložiť, skopírovať na iný Magio Box, prípadne vytvoriť vlastné poradie kanálov aj pre Magio TV Go. Tieto funkcie je už možné využiť aj cez smartfón. Aplikácia i webové rozhranie podporujú aj anglický jazyk.

Magio TV Go 2

Zákazníci Magia poznajú funkciu Timeshift – prináša informáciu o čase sledovaného programu a umožňuje posúvať sa v programe dozadu po 30 sekundových blokoch. Po novom sa dá rýchlejšie dostať ku sledovaniu živého vysielania, odteraz na to postačí len jeden klik na logo televíznej stanice. Okrem vylepšení pod kapotou boli pridané aj vizuálne zmeny, najmä prispôsobenie vzhľadu aplikácie pre tablety, napr. v podobe zobrazenia EPG a živého vysielania na jednej obrazovke. Pribudli aj graf voľnej kapacity nahrávok na disku, vzdialené nastavenie nahrávania a rodičovská kontrola.

V súčasnosti je nová verzia aplikácie dostupná pre operačný systém Android a v blízkom čase sa objaví aj verzia pre iOS (i pre iOS 7). V prípade inštalácie novej verzie operátor odporúča najskôr odinštalovať pôvodnú. Základný variant Magio TV Go je pre zákazníkov televízie Magio zadarmo až do Veľkej noci.

Zdroj: tlačová správa Telekom

20.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+