MojAndroid

Simulátory farmy patria medzi veľmi obľúbené hry nielen medzi hráčmi na mobilných zariadeniach. Umožňujú nahliadnuť do sveta poľnohospodárstva, riadiť vlastný biznis a rozširovať svoje možnosti a produkty. Najnovším prírastkom v tejto kategórií je Farming Simulator 14, ktorý sa objavil v obchode Google Play a je možné ho zakúpiť za 2,69 €.

farming simulator 14

Novinka ponúka trojrozmernú grafiku a poľnohospodárske či prepravné stroje vymodelované podľa skutočných značiek, ako Case IH, Deutz – Fahr, Lamborghini a iných. Hlavnou úlohou v hre bude samozrejme pestovanie plodín, sekanie pšenice, ručné práce, kŕmenie dobytka a samozrejme preukázať svoje schopnosti a stať sa najlepším farmárom. Novinka ponúka aj multiplayer prostredníctvom Wi – Fi alebo Bluetooth, v ktorom budú môcť vaši priatelia vstúpiť do vášho virtuálneho sveta. Ak sa rozhodnete Farming Simulator 14 vyskúšať, odkaz do obchodu Google Play nájdete v našom widgete nižšie.

Verzia: 1.4.4
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.4
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
19.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+