MojAndroid

Možno ste sa už stretli so situáciou, kedy vás vaši známi požiadali o tipy na zaujímavé aplikácie alebo hry, ktoré by si mohli nainštalovať do svojho Android smartfónu či tabletu. Na to, aby ste im poradili ste pravdepodobne zobrali do rúk pero a papier, a vytvorili pre nich zoznam, ktorý môžu použiť pri hľadaní vami odporúčaných aplikácií. Prinajlepšom budete takí dobrí, že im e-mailom pošlete okrem toho aj aktívne odkazy do obchodu Play. Ak si však chcete ušetriť starosti, tak potom je tu aplikácia List My Apps, ktorá toto všetko urobí za vás. Navyše, ponúka aj niekoľko templatov, v ktorých je možné zoznam zdieľať.

android_aplikácie_list_my_apps_3 android_aplikácie_list_my_apps_2 android_aplikácie_list_my_apps_4 android_aplikácie_list_my_apps_1

List My Apps je aplikácia s používateľským prostredím, ktoré vás ničím neprekvapí. Je prehľadná a dostatočne jednoduchá na to, aby prácu s ňou zvládol skutočne každý. Zvoliť je možné spôsob, ktorým budete svoj zoznam zdieľať. Na výber tu nájdete čistý text, HTML list, BBCode list (užitočné pre fóra) alebo Markdown list (používaný napríklad na Reddit). Jednotlivé templaty je ale možné navyše vytvárať alebo upravovať podľa seba, a pridávať je možné k jednotlivým aplikáciam aj komentáre. Samozrejmosťou je potom možnosť výberu aplikácií či hier a ich zdieľanie prostredníctvom všetkých dostupných služieb. Ak chcete zoznam len rýchlo skopírovať a niekde vložiť, môžete tak urobiť pomocou ikonky v hornej lište aj priamo v zariadení.

Aplikácia je skutočne výborná v tom, na čo je určená. Ponúka rýchly spôsob ako vytvoriť zoznam vašich aplikácií, ktoré môžete zdieľať rôznymi dostupnými prostriedkami. Na obchode Play je dostupná úplne zdarma a bez reklám.

Verzia: 3.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.7
Aktuálna cena: Zdarma

19.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+